Over mezelf

Mijn naam is Alex Eenjes, 21 jaar oud en ik kom uit Nieuwegein. Momenteel heb ik 3 miljoen volgers op Instagram, ben ik een pro in programmeren/coderen, goed in ontwerpen, video-editing, teams bouwen en noem maar op. 

Over mezelf

Alle kennis die ik heb opgedaan is nu samengevoegd waar de Young Hustlers Community uit is ontstaan.

Sinds jongs af aan (12 jaar oud) ben ik al bezig met ondernemen (nu 21 jaar oud) en het begon allemaal bij logo’s maken tegen betaling in ruil voor geld of promoties voor mijn Instagram pagina’s (hieruit heb ik uiteindelijk 3.000.000 volgers opgebouwd), daarna is het hele avontuur begonnen.

Uiteindelijk had ik mijn eerste Instagram account gegroeid naar de 600.000 volgers die ik vervolgens op 18 jarige leeftijd heb kunnen verkopen voor €12.000. Vanaf dat moment ging de wereld voor me open en ben ik flink gaan herinvesteren waaruit ik vervolgens €500-1000 dagen draaide. Één van mijn beste dagen was dan ook €6000 winst op één dag. Vervolgens ben ik gaan uitbreiden naar Social Media Automation, waar ik software ontwikkelde die automatisch handelingen uitvoerde op Instagram en dat verkocht ik op maandelijkse basis voor €100 per maand, verder verkocht ik ook nog ontwerpen en campagnes voor bedrijven voor boven de duizenden euro’s.

Hetgeen waar ik jou bij kan helpen:
Het is belangrijk dat je investeert in je team en omgeving, waardoor zij jou vervolgens ook spits kunnen houden.
Alex Eenjes

Hetgeen waar ik goed in ben en praktische ervaring in heb.

Eigenlijk zijn er zowat geen online aspecten waar ik geen kennis in heb, door de jaren heen heb ik veel verschillende projecten uitgevoerd omtrent marketing, programmeren, ontwerpen, teams bouwen, e-commerce, video-editing, muziek maken, websites bouwen, netwerk opzetten, sales vaardigheden en ga zo maar door.

Marketing

Zo heb ik dus ook 3 miljoen volgers op Instagram waar ik veel verschillende soorten campagnes voor run, draai ik social media (denk dan aan Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat, LinkedIn) campagnes en fysieke marketing.

Programmeren

Naast alleen marketing ben ik ook goed in programmeren en coderen, dit houdt in dat ik zowel kennis van de front-end als back-end heb, zoals HTML, CSS, Javascript PHP, Python, Java en nog veel meer talen.

Ontwerpen

Daarnaast ben ik ook nog eens goed in ontwerpen op verschillende gebieden, zo heb ik dan ook veel gewerkt met Photoshop, Illustrator, After Effects, Premiere Pro, Inshot en vele andere programma's.

Team bouwen

Uiteindelijk heb je natuurlijk zoveel opdrachten en kennis waar je geld aan kan verdienen, dat het ook belangrijk is om een goed team te kunnen bouwen dat ieder binnen jouw bedrijf zijn eigen specialiteiten kan benutten en toepassen.

Scroll naar top